10 знаци дека сте огорчени во љубовта

Кога вашата другарка ви се пожалила за некоја обична ситница која ја направил нејзиниот партнер, дали вашиот инстинктивен одговор беше „Откачи го“?

10 работи кои сигурно ќе се случат ако премногу го критикувате партнерот

Конструктивната и добронамерна критика е пожелна затоа што советува и информира, но ако претерате со критиките тоа може да почне да ви ги разјадува односите со другите.

Најоткаченото писмо за развод кое некогаш сте го прочитале

Ова писмо е огорчено обраќање на еден маж кој отворено ѝ кажува на неговата жена дека бескрајно ја сака и би сакал да му се врати, патем спомнувајќи некои безобразно искрени работи...
Датум: 04 ное 2014
, Автор:

Предупредувачки знаци на емоционално насилство во врската

Ако сте биле сведок на некои од овие постапки на вашиот партнер кон други лица, бидете сигурни дека кога-тогаш ќе почне и кон вас да се однесува на истиот начин.