Филм: Да живее Франција (Vive la France)

Двајца овчари кои сакаат да станат терористи...

Најбушавите кучиња во светот

Бирдед коли, Ирски шпаниел, Полски овчар и Шнауцер се само дел од расите на најбушавите кучиња.