10 работи кои вашата вагина се обидува да ви ги каже. Кога само почесто би ја слушале…

Бидејќи вашата вагина има свои начини на кои ве известува што се случува со вашето тело, би требало да ја слушате што има да ви каже.
Датум: 26 јан 2015
, Автор:

6 вистини кои морате да ги знаете ако (не) сакате да останете бремени

Сте се одлучиле за дете и веќе некое време се обидувате. Разговарате со пријателките и дознавате за разноразни методи кои ги зголемуваат шансите да останете бремени...
Датум: 24 јун 2014
, Автор:

3 необични факти кои треба да ги знаете за женскиот мозок

Хормоните влијаат на женскиот мозок така што го менуваат начинот на кој тие функционираат. Ова се 3 необични факти кои е добро да ги знаете за женскиот мозок.
Датум: 09 јун 2014
, Автор: