Оптичка илузија со ѕид од цигли која ги полуди сите луѓе ширум светот

Колку време ви беше потребно за да го здогледате скриениот објект?

Објект целосно замрзнат однатре

Откако објектот бил користен како складиште за замрзнато месо во текот на цели 9 декади и поради лошо одржување, целиот ентериер на објектот бил целосно покриен со „вонземски“ мразулци.

Штала трансформирана во модерна куќа со базен

Куќата е традиционална земјоделска градба во која е доволно удобно за да се живее во модерен животен стил. На постојната градба и се додадени 2 дополнителни крила и базен.
Датум: 07 окт 2010
, Автор: