Нов, сосема различен рецепт за здрава и сјајна коса

Новиот тренд на миење коса, т.н. „обратно миење“ го подразбира баш тоа. Наместо да нанесувате прво шампон, па потоа балсам, како што тоа сте го правеле цел живот, сменете го редоследот.
Датум: 04 мар 2014
, Автор:

Процесот на поткастрување и бричење прикажан обратно

Ова фантастично видео е направено од страна на Питер Сајмон, а главната ѕвезда е Том Офер Весторт.

Светот превртен наопаку

Британскиот фотограф Колтон Морис гледа на светот низ една поинаква перспектива – обратно од сите останати луѓе.