Чувајте го вашиот црн дроб: Еве што најмногу го уништува, а со што можете да го обновите!

Не дозволувајте тој да создаде хаос во вашиот организам, па затоа заштитете го на време!

Помош и совети: Како да направите секое парче облека да изгледа скапо и елегантно?

Не постои девојка која не би сакала секое нејзино парче облека во гардероберот да биде од кашмир или со потпис од некој славен дизајнер.

Четири сестри обновуваат фотографии од детството

Станува збор за фотографката Вилма Хурскаинен од Хелсинки, која ги замолила своите 3 сестри да обноват триесетина фотографии од нивното детство, кои ги направил нивниот татко.