Маникир во согласност со заштитната обвивка на вашиот смартфон

Да, и тоа стана тренд. Како вашите нокти „лежат“ на обвивката на вашиот телефон е хит моден тренд.
Датум: 25 јун 2013
, Автор:

Инвентивен дизајн – чекор поблиску до успех

Ова е селекција на неколку прекрасни пробни дизајни, концепти и неколку дизајни кои навистина се употребени и кои можеле да се најдат на рафтовите во продавниците...

Новите шишиња на „Smirnoff“ во овошна обвивка

Тие како инспирација го искористиле надворешниот изглед на овошјата според кои е создаден вкусот на пијалакот, односно употребиле кора од зелен лимон, јагоди и плод од пасифлора.