Фантастичен базен на кровот на една зграда во Бангкок

Овој фантастичен базен е во сопственост на една зграда со 42 ката во Бангкок, Тајланд.

Прекрасна пустинска оаза во Кина

Одлично место за кратко бегство од реалноста, проблемите и секојдневните обврски...

Поплавената пустина во Бразил

Огромниот предел од околу 1.000 квадратни километри е пустина со ситен бел песок, во која има безброј прекрасни оази.

Јахта инспирирана од улиците на Монако

Јахтата „Улиците на Монако“ е концепт дизајниран од група страсно креативни дизајнери кои сакаат на ентузијастите за луксуз да им понудат нешто сосема ново.