Најдобрата хотелска маркетинг кампања за ноќевање со појадок

Хотелите „ B&B“ во соработка со германската маркетинг агенција „Publicis“ ја стартувале оваа неверојатно интересна и забавна маркетинг кампања, која не може, а да не ја забележите.