Застрашувачка прогноза од Нострадамус за 2018 година

Ако се земе предвид дека многу од неговите пророштва се исполниле, можеби и треба да се загрижиме за прогнозата на Нострадамус за 2018-та година.

Ужасните предвидувања на Нострадамус за остатокот од 2017 година

Некои луѓе веруваат дека Мишел де Нотр Дам, познат како Нострадамус, бил вистински гледач и можеби најважниот пророк кој живеел на Земјата.

Предвидувањата на Нострадамус: 5 застрашувачки настани кои ќе ја обележат 2016 година

Оваа година досега се смета за една од најинтересните години од научен и социолошки аспект.