Нормални луѓе | Кафе пауза

Книга на неделата: „Нормални луѓе“ од ирската писателка Сали Руни

Иако велат дека секогаш треба прво да ја прочитате книгата, ако ви се допадна серијата „Нормални луѓе“, не откажувајте се од читањето на овој роман.