Нордеус хакатон | Кафе пауза

Започнува 4-тиот натпревар „Нордеус хакатон“ – направи видео игра за 24 часа

Компанијата „Нордеус“, која стои зад најпопуларната спортска онлајн-игра на светот „Top eleven - Be a football manager“, на 13 декември во Белград го организира 4-тиот по ред „Нордеус хакатон“ натпревар во брзо програмирање видео игри.
Датум: 06 ное 2014
, Автор: