Норвежанец | Кафе пауза

Најлесно плашливиот човек на светот

Норвежанецот Basse Andersen е веројатно најлесно плашливиот човек кој некогаш сте го виделе. Но, тоа не му носи проблеми, туку забава и популарност. :)
Датум: 21 дек 2012
, Автор: