Нокаут | Кафе пауза

Никола Перевски-Пере: Идната година јубилејот 20 години Нокаут ќе го одбележиме со концерт и нов албум

„Нокаут е роден како позитивна искра, која трае и никогаш нема да изгасне, како што не може да изгасне вистинската љубов меѓу луѓето“ - Пере.
Датум: 22 сеп 2016
, Автор:

Нов спот на „Нокаут“ за песната Трип

Партнерка во спотот му е убавата Ивана Ангелова. Препорачуваме да го погледнете.
Датум: 14 сеп 2016
, Автор: