Самурајски ножеви за вашата модерна кујна

Овој креативен сет ножеви, кои изгледаат како традиционални јапонски мечеви кои ги користеле нивните храбри и почитувани самураи, се одличен додаток за вашата кујна.

Практични начини да го организирате домот

Интересни идеи кои ќе ви помогнат хаосот во вашиот дом да го претворите во беспрекорен ред...

Најважно е ножевите да се остри

Германската компанија „WMF“ која се занимава со производство и продажба на ножеви и друг кујнски прибор, на многу оригинален начин успева да ги промовира своите производи.