Како да ги комбинирате пантолоните со широки ногавици оваа пролет?

Нашиот предлог за оваа сезона се пантолони со широки ногавици и висок струк кои ќе бидат апсолутен тренд во наредните месеци.

Моето прашање е: високо или не?

Високо Ц не е тонот на мојот глас. Високо Ц е високо во сантиметри, или како што милуваат моите пријатели често да кажат, повисока сум од повеќето луѓе во мојот живот.
Датум: 07 ное 2010
, Автор: