новинар | Кафе пауза

Книга: „Девојката што си играше со оган“ – Стиг Ларсон

Книга која може да ја читаат само оние со јак стомак, силна психа и кои не грицкаат нокти... Едно од најмаестралните дела некогаш напишани.
Датум: 07 јан 2015
, Автор:

Филм: Најлоша ноќ во животот (Walk of Shame)

Што сè би направиле за да стигнете навреме за работата од вашите соништа?

Во потрага по локациите на познатите филмски сцени

Одлични композиции на фотографии од филмските сцени со локациите на кои тие биле снимани.

Книга: „Тајниот свет од соништата на една купохоличарка“ – Софи Кинсела

Главниот лик од оваа книга нема да ве остави рамнодушни, ќе ве опседне со својата оригиналност и ќе ве внесе во еден нов свет.
Датум: 23 апр 2012
, Автор:

Дневник на румот (The Rum Diary)­

Една доза бес. Една доза правда. Три дози рум. Промешај добро!
Датум: 09 мар 2012
, Автор: