Нова Искра | Кафе пауза

Во сабота светскиот мотивационен говорник Ник Вујичиќ ќе се претстави пред македонската публика

Човекот кој со својата неверојатна животна приказна, харизматичен лик и со длабока верба во Бога успеа да ги допре срцата на милионите фанови ширум светот...
Датум: 14 апр 2016
, Автор:

Невообичаена животна приказна: „Живот без граници“ – Ник Вујичиќ

Повеќе од нас можеби веќе го имаат видено виралното видео кое пред извесно време ги преплави социјалните мрежи и не остави никого рамнодушен со трогателната, мотивирачка и инспиративна приказна на Ник Вујичиќ...
Датум: 08 апр 2016
, Автор:

Во април Ник Вујичиќ пред македонската публика

На 16 април, во ВИП Арената на СРЦ „Борис Трајковски“, со свој мотивационен говор ќе се претстави големиот светски хуманист и говорник Ник Вујичиќ.
Датум: 15 мар 2016
, Автор: