Нијагарини водопади | Кафе пауза

Нијагарините водопади какви што не сте ги виделе досега

Тој го овековечил светкавиот, замрзнат водопад од неколку агли, правејќи едни од најневеројатните фотографии што некогаш сте ги виделе од ова место...

Фабриката на кошмарите и стравот

Дали сте свесни какви гримаси правите кога сте преплашени до смрт? „Nightmares Fear Factory“ (Фабриката на кошмарите и стравот) лоцирана крај Нијагарините водопади во Канада, го има одговорот на тоа прашање.