ниска самодоверба | Кафе пауза

Од кои работи нè лишува недостатокот на самодоверба?

Кои се негативните ефекти на ниската самодоверба?

Зошто социјалните мрежи нè тераат да се мразиме себеси?

Прочитајте повеќе за негативното влијание на социјалните мрежи врз нашата самодоверба!