7 бесмислено скапи гаџети кои веројатно не треба да ги купите

Ако вашиот ајфон почна да ви здосадува, веројатно сте во потрага по додаток кој ќе го освежи и направи поинтересен.
Датум: 18 сеп 2010
, Автор: