Фло Рида го освојува Лас Вегас во гламурозниот спот за „How I Feel“

Ова блескаво видео е снимено во ресортот „Planet Hollywood Casino“ во Лас Вегас, во кое Фло Рида се фали за сето она што го поседува, во придружба на машка екипа и секси девојки.