Филм: Прибежиште (Safe Haven)

Уште една филмска адаптација на роман на Николас Спаркс

Прекрасни цитати за љубовта и животот од бестселерот „The Notebook“

„Ти си одговор на секоја моја молитва. Ти си песна, сон, шепот, и не знам како сум можел толку долго да живеам без тебе.“
Датум: 14 ное 2012
, Автор: