10 причини да учествувате во образовната програма Еразмус+

Еразмус+ е образовна програма на ЕУ со која мора да бидете запознаени ако сте студент, наскоро планирате да станете студент или ако сакате да се надградувате преку неформалните форми на образование.

Облекувајте се тренди оваа есен

За да бидете тренди и шик, не морате да купувате облека од скапи, луксузни бутици. Сè што треба да знаете е кои бои се модерни оваа есен, какви дизајни се носат и како сето тоа добро да го искомбинирате.