Пролетна модна инспирација: Детали во неутрални бои

Заборавете сè што мислите дека знаете за неутралните бои и погледнете ги овие предлози...

За мажи: одберете облека според вашиот тен

Пронаоѓањето гардероба која не доаѓа во конфликт со нијансата на вашата кожа е клучно за вашиот стил на облекување и за начинот на којшто другите ве доживуваат.
Датум: 17 ное 2010
, Автор: