неудобност | Кафе пауза

Звучи лудо, но ако го ставите вашиот џемпер во замрзнувачот на една ноќ, резултатот ќе ве воодушеви: Тоа го решава најголемиот зимски проблем!

Сезоната на џемпери е отворена, а сите сме се сретнале со најнезгодниот проблем поврзан со нив – нивното боцкање.

3 знаци дека не се чувствувате удобно околу вашиот партнер

Колку и да се обидувате да ги игнорирате знаците дека не ви е удобно околу партнерот, тие се таму.