несреќни | Кафе пауза

Како да им ставите крај на навиките кои ве прават несреќни?

„Малку е потребно за среќен живот; тоа малку се наоѓа внатре во вас, во вашиот начин на размислување.“ - Маркус Аурелиус

7 видови мажи со кои никогаш нема да бидете среќни во врска

Постојат некои видови мажи на кои воопшто не треба да го трошите вашето време.

Несреќни сте затоа што сте сингл? Прочитајте го ова!

Ако сте сингл и несреќни поради тоа, овие 13 нешта ќе го подобрат вашето расположение.

Сосема е во ред вашите деца да не бидат постојано среќни

Природно е родителите да се чувствуваат тажни кога нивните деца се несреќни. Во тие моменти сакаат да им го олеснат страдањето, особено кога самите родители се причина за тоа.

11 знаци што покажуваат дека вашиот партнер е несреќен

Една љубовна врска треба да нуди удобност и сигурност, а сомнежот навистина може да ви ги расипе односите.

8 невести признаваат зошто се чувствувале несреќно на денот на нивната свадба

Секој вели дека денот на свадбата треба да биде вашиот најсреќен ден во животот, но, во реалноста тоа не е баш така.

Зошто и во кои ситуации треба да ја оставиме личноста која ја сакаме?

Како да знаеме дека е време да се откажеме од некоја личност, а да не погрешиме во донесувањето на таа одлука?

7 знаци дека сте потајно несреќни

Постојат одредени навики и однесувања кои хронично несреќните луѓе постојано ги практикуваат и според нив може многу лесно да се препознаат.

6 работи кои ги прават несреќните луѓе

Ова се 6-те работи кои ги прават несреќните луѓе, па доколку во нив препознаете некоја од вашите навики, поработете на тоа да го исфрлите таквиот начин на размислување од вашиот живот.
Датум: 28 јул 2014
, Автор: