Навидум страшни проблеми во врските за кои навистина не треба да се грижите

Овие нешта навидум се големи проблеми, но во суштина се навистина безопасни.
Датум: 30 сеп 2014
, Автор:

Зошто треба да занемарите некои мани кај вашиот партнер?

Никој не е совршен и често ќе треба да се одлучите на некаков компромис. Еве неколку причини кои ќе ве натераат да помислите два пати пред да започнете цела кавга...
Датум: 21 окт 2013
, Автор:

Сите ние сме совршено несовршени

Пауло Коелјо знае да пронајде зборови со кои ја допира сржта на проблемите и ги кажува на начин едноставен за разбирање. Еве што тој мисли за опседнатоста со идеалите за убавина.