Хаосот во домот може да ви покаже во кој дел од животот имате нерамнотежа

Неуредните фиоки и гардеробер кои изгледаат како во нив да експлодирала бомба може да откријат многу работи за вас.

10 работи од кои треба да се откажете за да бидете посреќни во животот

Време е да се ослободите од нередот кој ве спречува да живеете онака како што заслужувате. Подготвени сте за предизвикот?

11 магнети за неред кои потајно го прават вашиот дом неуреден

Без разлика на сè, чист дом значи среќен дом, а сите би можеле да имаме корист од повеќе среќа во нашите животи.
Датум: 15 мар 2016

4 видови нереди кои ви го загорчуваат животот

Овие видови нереди влијаат многу негативно на енергијата во домот како и врз вашиот ментален мир.

Која е најчестата причина за несогласувања помеѓу партнерите?

Заедничкиот живот покрај прекрасните моменти, со себе носи и проблеми кои најчесто се поврзани со незначителни ситници...

30 трикови за подобар ден

Вчера е минато, а утре е безмалку плод на вашата имагинација. Па така, денешниот ден е единствениот ден што вистински го живеете. Еве како можете да го направите подобар.
Датум: 07 мар 2011
, Автор:

Што ги нервира келнерите?

Како резултат на големата невработеност во нашата држава, многу млади момци и девојки, но и повозрасни луѓе одлучуваат да се вработат како келнери во некој кафе бар...
Датум: 23 сеп 2010
, Автор: