4 видови нереди кои ви го загорчуваат животот

Овие видови нереди влијаат многу негативно на енергијата во домот како и врз вашиот ментален мир.

Погледнете ги фотографиите на Ројтерс кои ја обележаа 2013

Новинската агенција Ројтерс склопила дел од своите најдобри фотографии за оваа година, во видео кое вреди да се погледне.