Како би изгледале принцезите на Дизни кога би имале реални коси?

Лорин Бранц забележала дека косите на Дизниевите принцези често „се однесуваат“ на чуден и нереален начин, па затоа одлучила да ни покаже како тие би изгледале кога би биле природни во реалноста.
Датум: 27 јан 2015
, Автор:

За што сè нè излажаа девојките од „Сексот и градот“?

Еве збир од нелогични нешта од универзално познатата „Сексот и градот“.
Датум: 11 ное 2014
, Автор:

Како принцезите од Дизни би изгледале кога би имале реални тела?

Погледнете ги принцезите од Дизни со реални струкови. Тие сепак сè уште се убави и волшебни.
Датум: 01 ное 2014
, Автор:

Уметност која ѝ пркоси на логиката

Џи Јанг Ли создава исклучително сложени сцени за кои е потребно неверојатно многу трпение, но она што е навистина интересно е дека таа во својата работа не употребува никаков вид фотоманипулации.

Неверојатни пејзажи од фантазиите

Употребувајќи комбинација од сопствени фотографии и од дела на други фотографи, Нејтан Спотс создал неверојатни пејзажи кои се наоѓаат само во нашите најдлабоки фантазии.

Реални места кои изгледаат како да не се

Фотографии во кои целосно се меша нашата перцепција за реалноста и фантазијата...

Работи кои мажите ги прават во филмовите, но ретко и во реалниот живот

Филмовите се виновни за многу несреќни љубовни врски. А и како не би биле, кога во речиси секоја романтична комедија, главната актерка покрај себе го има најхрабриот херој, кој ги прави некои од овие работи...

Во кој имагинарен свет би живееле вие?

Фантазијата и научната фантастика сè повеќе изгледаат како реалност поради напредокот на технологијата која ѝ дозволува брзо развивање...

Оптички илузии кои си поигруваат со мозокот

Оптичките илузии си поигруваат со нашиот мозок, на начин што мислиме дека гледаме нешто кое всушност реално не постои. Одвојте 5 минути од вашето време за една несекојдневна забава.