Нептун Македонија | Кафе пауза

Лојалноста инспирира радост во Нептун

Програмата за лојалност „Нептун haPPy“ овој месец го прославува својот прв роденден. За таа цел Нептун подготви голем број изненадувања, промоции и подароци за своите лојални „haPPy“ корисници.
Датум: 25 јун 2015
, Автор:

Нептун Македонија воведе единствен кредит за лојалните потрошувачи

Можност да се купи омилениот производ на кредит од 120.000 денари за само 5 минути...
Датум: 20 фев 2015
, Автор: