непристојно | Кафе пауза

6 непристојни хороскопски знаци: Што на ум, тоа на друм, без пардон

Проверете кои знаци, сепак, ништо не ги допира и отворено го кажуваат тоа што го мислат.

Корисник на Редит забележал дека логото на Чикаго Булс станува „безобразно“ кога ќе се сврти наопаку

Корисникот на Редит Cvoony неодамна забележал дека кога ќе се сврти нивното лого наопаку, се добива нешто малку безобразно.
Датум: 18 сеп 2019
, Автор:

6 прашања коишто учтивите луѓе не ги поставуваат

Понекогаш секој може да постави непристојно прашање, дури и кога не сакал да го навреди соговорникот.