Женски особини што мажите не можат да ги поднесат

Во една анкета во која учествувале мажи на возраст од 25 до 45 години, се истакнале 3 женски особини што мажите не можат да ги поднесат.

7 типови луѓе кои го прават животот на работното место неподнослив

Постојат 7 типови луѓе кои без сомнение ќе ги сретнете во секоја поголема канцеларија, а кои истовремено ќе го направат вашето работно време неподносливо.
Датум: 03 фев 2016