Намалете ги грижите со помош на овие 5 совети

Дали некогаш се чувствувате како затвореник во сопствената глава?

6 знаци дека сте зависни од нешто

Нема ништо лошо во тоа да се ужива во нешто, но постои тенка линија помеѓу здравото уживање во нешто и зависноста.

Поезија: Неминлив дел од животот или?

Да ја заклучам ли душава со клучот на замрзнатите чувства, да го исушам ли срцево-море, па да не може ТОЈ да го разбранува немирот?
Датум: 17 јун 2012
, Автор: