10 работи кои апсолутно немаат смисла во „50 нијанси сиво“

Иако и понатаму ја сакаме книгата, некои работи навистина се чудни. Направивме листа на работи од популарната „50 нијанси сиво“, кои немаат никаква логика.
Датум: 25 феб 2015
, Автор:

Уметност која ѝ пркоси на логиката

Џи Јанг Ли создава исклучително сложени сцени за кои е потребно неверојатно многу трпение, но она што е навистина интересно е дека таа во својата работа не употребува никаков вид фотоманипулации.

Англискиот јазик е толку нелогичен поради…

Колку и да осудуваме некого за лош изговор, факт е дека правописот на англискиот јазик и не е баш така логичен. На пример, во зборот „goddamn“, буквата „n“ се пишува, но не се изговара.