25 работи што ги правите онлајн, а најверојатно се нелегални

Дали во последно време сте направиле нешто нелегално? Ако одговорот е не, размислете подобро.

13-те најчудни закони во Австралија

Кои од овие закони би ви биле најголема пречка?