Живот: Некогаш и сега

Сигурно ќе се пронајдете во барем една ситуација!

Сан Франциско некогаш и денес, претопен во маестрални фотографии

Инспириран од катастрофалниот земјотрес кој пред повеќе од еден век го погодил неговиот град, Шон Кловер одлучил во една сесија на фотографии да прикаже како градот може да воскресне.