Чаши за вино кои го дефинираат вашиот карактер

Не само што дизајнот им е многу интересен, овие чаши опишуваат и седум видови карактери, од кои можете да си го одберете оној кој вам најмногу ви одговара. Па, нека почне забавата! :)