20 знаци кои откриваат дека тој сѐ уште не е созреан

За многу жени не е изненадувачки фактот дека мажите подоцна созреваат, но едно ново истражување, не само што го потврдува тоа, туку и покажува дека тие созреваат на 43 години, а нивните партнерки 11 години претходно.
Датум: 08 мар 2014
, Автор: