Вие не сте вистински пар пред да ги преживеете овие минијатурни кошмари

Некои ситуации се вообичаени и нормални, додека пак други може да бидат незгодни и да предизвикаат непријатност.

Правила за реагирање во друштвено непријатни ситуации

Со сите ситуации во животот мора да се соочиме. Дури и со оние во кои ни доаѓа да пропаднеме во земја. Затоа треба да се знаат правилата...
Датум: 20 јун 2013
, Автор:

Непријатни работи кои се случуваат за време на секс

Сексот е неверојатно добра работа, но понекогаш се случуваат незгодни, па и смешни ситуации кои прават партнерите да се чувствуваат непријатно. Еве неколку...
Датум: 17 авг 2012
, Автор:

Како разговарањето со непознати луѓе да ви биде помалку незгодно?

Стоите во крукче од 5-6 луѓе. Случајно се најдовте таму, но се впуштивте во дискусијата и сè е добро до тука. Наеднаш сите заминуваат по нова порција јадење, а вие останувате со само една личност...
Датум: 10 окт 2011
, Автор: