Цитати кои докажуваат дека на ниту една жена не ѝ треба маж за да се чувствува исполнето

На жените не им треба витез или принц на бел коњ кој ќе ги заштити и спаси, бидејќи приказната за „дамата во неволја“ е веќе одамна застарена.

5 работи што ги разбираат жените кои се потпираат само на себе

Независноста и самостојноста звучат гордо, но тоа е само слобода, ограничена со потполна одговорност.

15 причини зошто секој маж треба да биде со независна и амбициозна девојка

Тоа е таа силна девојка која секогаш сама ги води своите битни. Одлучна, а сепак чувствителна. Девојката која ќе ве привлече со својата љубов кон светот.

Зошто жените кои често патуваат не се плашат да изберат авантура пред љубов?

Жените кои често ги користат нивните пасоши, радикално ги користат и нивните умови.

7 причини зошто мажите се плашат од независни жени

Што се крие зад неподготвеноста на општеството вистински да ги прифати независните жени на искрен начин?
Датум: 02 фев 2016