Поезија: Ноќи кои раѓаат незаборав

Пролетните ноќи раѓаат незаборав, ја појат душата и очите. Шепотат... таму некаде под ѕвезденото небо блеска чиста љубов посеана, опива мирисот од сочните бакнежи.
Датум: 22 апр 2012
, Автор: