12 нешта што милениумците мора да им ги објаснуваат на нивните родители

Слободно може да се каже дека милениумците се многу неразбрани од нивните родители.

Хороскопските знаци ги откриваат најголемите недоразбирања што постојат за нив

Секој хороскопски знак се соочува со некакво недоразбирање од страна на семејството и пријателите. Па погледнете кои се недоразбирањата кои секој хороскопски знак зака да ги разберите.

Зошто настануваат недоразбирања во пишаната комуникација?

Познато е дека повеќе недоразбирања настануваат во пишаната комуникација отколку во директниот контакт и телефонските разговори...
Датум: 29 окт 2014
, Автор:

Правила кои мажите посакуваат жените да ги знаат

Разликите помеѓу сфаќањата и животниот стил на мажите и жените понекогаш се причина за многу проблеми и недоразбирања, но може да се погледнат и од забавен аспект.
Датум: 03 дек 2013
, Автор:

Нешта кои треба да ги одбегнете во кавга

Кавгите настануваат постојано, и во ред е, како инаку ќе се изборите за своите ставови и мислења? Најважно е да не кажете или направите нешто за што ќе се покаете....
Датум: 11 јун 2012
, Автор:

Милион ружи за лутата сопруга

Дека луѓето можат да изнајдат безброј начини само да го решат недоразбирањето со својот партнер, говори и овој пример во кој мажот во знак на извинување на својата сопруга ѝ подарил 1 милион ружи.

7 причини зошто не треба да комуницирате преку Фејсбук

Речениците разменети преку Фејсбук треба да бидат едноставни и кратки и воопшто, не смеете да дозволите онлајн комуникацијата да ви ја замени интерперсоналната.