Неколку одлични, но недовршени литературни дела

Дури и да успееме да ги отплеткаме конците така како што овие големи умови планирале, никогаш нема да знаеме дали е тој вистинскиот начин да се комплетира кој било од овие паралелни светови.
Датум: 11 мај 2012
, Автор: