негативно влијание | Кафе пауза

Кои се негативните последици од претераното размислување?

Доколку премине во хронична фаза, претераното размислување може значително да ја влоши вашата благосостојба!

Како да го спречите емоционалниот багаж да влијае врз вашите одлуки?

Од исклучителна важност е да научите како да се справувате со емоционалниот багаж и да не дозволувате да ви влијае во животот.