Дали и вие верувате во нив? 18 митови за нега кои се целосно неточни

Постојат многу митови во врска со негата и убавината, но дали тие навистина се точни?

Митови за шеќерот во кои веднаш треба да престанете да верувате

Сигурно многупати сте прочитале дека консумирањето шеќер е штетно за здравјето. Но, постојат многу митови и невистини...

12 работи кои не смеете да си ги речете себеси

Овие работи не смеете да си ги речете себеси од проста причина што или се невистинити или пак небитни.
Датум: 27 феб 2014
, Автор:

10 големи невистини кои произлегуваат од романтичните комедии

Во модерниот свет секојдневно сме изложени на многу романтични комедии кои наголемо ни ги полнат главите со многу невистини за љубовта и пријателството.
Датум: 13 феб 2014
, Автор:

Вистини и невистини поврзани со сексот

За сексот ретко се зборува отворено, но луѓето често „знаат“ многу работи кои се поврзани со него. Некои факти се проверени и докажани, но други работи се само нечии претпоставки кои некако успеале да стигнат до премногу луѓе. Проверете колку вие знаете за сексот.
Датум: 20 јан 2014
, Автор:

Митови за мажите кои не се ни блиску до вистината

За двата пола кружат голем број митови кои често се обични измислици. Ова се неколку од најпознатите митови за мажите кои не држат вода.

3-те најголеми митови за романтичните врски

Дали и колку овие митови можат да нè спречат во формирањето на стабилна и реална љубовна врска?
Датум: 14 мар 2013
, Автор: