Прочуениот индиски духовен водач Ошо тврди дека „F*ck“ e најубавиот збор во англискиот јазик

Еден од најинтересните зборови во англискиот јазик е зборот „f*uck“. Тоа е навистина еден магичен збор: само слушајќи го неговиот звук тој опишува болка, задоволство, омраза и љубов.

Погледнете како изгледаат најубавите училишта ширум светот

Погледнете ги училиштата кои ќе ве изненадат со нивната убавина и функционалност.

Неколку причини зошто празниците се најубавиот период од годината

Кога доаѓаат празниците, расположението кај повеќето луѓе веднаш се зголемува.

Најубавите светилници во светот

Неверојатни фотографии од светилниците ширум светот...
Датум: 09 мај 2013

Најубавите универзитети на светот

Импозантни, прекрасни, впечатливи. Тоа се атрибутите на едни од најубавите универзитети во светот. Погледнете ги...

Најубавиот булдог во светот

Натпреварот веќе 33 години се одржува во главниот град на Ајова, а Тајсон во конкуренција на уште 49 други булдози успеа да се качи на највисокото место на пиедесталот.