Најубавата Алфа Ромео досега

Заводливиот автомобил ја има специфичната предна решетка, над која се извиваат линиите карактеристични за спортски автомобил.

Најубавата плажа во светот

Прекрасната проѕирно-бела плажа, „Whitehaven“, е вистинско освежување за летните горештини.