Најмладите деца во семејството мислат дека се најсмешни

Многумина ќе се согласат дека најмладите деца во семејството секогаш добиваат посебно внимание од страна на родителите, а едно истражување од 2018-та дури и го докажува тоа.

7 од најмладите родители на светот

Оние кои добиваат дете додека се тинејџери се многу млади родители, а ако и нивните деца тргнат по нивните стапки, по петнаесетина години ќе станат и најмладите баба и дедо на светот.